Wednesday, June 29, 2016

Ponosni na Katju Andrić i Marka Davida Lajoša

Ovogodišnja učenica generacije Katja Andrić i sportaš generacije Mark David Lajoš toliko su nas puta razveselili svojim uspjesima te učinili ponosnima. Red je da im se odužimo. Pa makar i kratkim isticanjem nekih njihovih uspjeha.
 
Katja Andrić sa svojom je filmskom skupinom GAMad1992 snimala izvrsne filmove koji su prikazivani na brojnim festivalima. Prisjetimo se nekih: Level 2013, Karma with bananaPut... Nedavno je održala i samostalnu izložbu fotografija u Erste banci. Njezina je mentorica u filmskoj skupini bila Biljana Valentin-Ban, a voditelj fotografske skupine David Karasman. U svojem je govoru u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskoga primorja istaknula kako je počašćena nagradom te posebno zahvalna navedenim nastavnicima i svojoj razrednici Patriciji Nikolaus. Učenica je redovito predstavljala našu gimnaziju osnovnoškolcima i na tome smo joj, također, neizmjerno zahvalni.

Mark David Lajoš godinama postiže sjajne plivačke rezultate te je jedan od naših najboljih sportaša. Posjetite stranicu Hrvatskoga plivačkog saveza te saznajte više o njegovim uspjesima.

Dragi učenici, ponosni smo na vas. Hvala vam na svemu!No comments:

Post a Comment