Tuesday, September 26, 2017

Ben treba pomoć!

U moru ružnih vijesti nalazi se i Benova priča, priča jednog psića iz Azila Društva za zaštitu životinja Rijeka.
Ben ima lateralnu luksaciju patele na oba stražnja koljena što mu onemogućuje uspravljanje na stražnje noge, a jedino rješenje za njegov nastavak života bez boli zahtjevna je i skupa operacija.
Dosad se prikupio iznos od oko 6000 kn, a cijena operacije oba koljena iznosi 20 000 kn.
Operacija zahtijeva ugradnju umjetne čašice koljena, koja se prema mjeri izrađuje u Švicarskoj, dok se ugradnja može izvesti u Zagrebu.
S Benom se nedavno upoznala Laura Radoš, učenica 4.5 te članica volonterskog kluba naše škole, a sada inicijatorica volonterske akcije za Bena, pod vodstvom knjižničarke Leonile Marač.
Od četvrtka 28. rujna novac za Benovu operaciju prikupljat će se i u našoj školi. Svatko dobre volje moći će donirati koliko god može i želi. Kutija za donacije nalazit će se u školskoj knjižnici, a donacija se može predati i blagajniku razreda.
Donacija se može uplatiti i na IBAN udruge: HR0223400091117016982 PBZ ili preko PayPal računa: dzzzrijeka@gmail.com s opisom plaćanja: „za Benovu operaciju“.
Pomozimo Benu kako bi se napokon mogao igrati i trčati sa svojim prijateljima, pomozimo Benu u ostvarenju njegova sna jer naše malo njemu bi značilo puno!

Tina Bakić (4.4)

No comments:

Post a Comment